H Pfizer, με προϊόντα που βρίσκονται στην πρώτη θέση της κατηγορίας τους, με πρωτοποριακά προγράμματα έρευνας και ανάπτυξης νέων προϊόντων, κατέχει ηγετική θέση στο φαρμακευτικό χώρο παγκοσμίως.
Αλήθειες και μύθοι για τον θηλασμό Η γυναίκα που θηλάζει δεν χάνει βάρος: Είναι πιθανό, χωρίς όμως να ισχύει σε κάθε περίπτωση. Το βέβαιο είναι ότι, όπως η Φύση έχει προβλέψει να προστίθενται ορισμένα κιλά στη διάρκεια της εγκυμοσύνης, με τον ίδιο τρόπο έχει φροντίσει να μη χάνονται αμέσως μετά τον τοκετό επειδή η μητέρα θα θηλάσει το μωρό της. Ο οργανισμός είναι προγραμματισμένος να χάνει 1.000 - 1.500 γραμμ. τον μήνα χωρίς δίαιτα, και χρησιμοποιεί αυτές τις θερμίδες για να φτιάξει το γάλα. Αν η μητέρα τρώει όσο πεινάει και πίνει όσο διψάει ενώ θηλάζει, τότε θα χάσει τα κιλά της σταδιακά. Το στήθος «πέφτει» με τον θηλασμό: Το στήθος με τον θηλασμό επανέρχεται σταδιακά, χωρίς το απότομο αδυνάτισμα που μπορεί να δημιουργήσει χαλάρωση στο δέρμα. Αλλωστε οι περισσότερες μετατροπές στο στήθος γίνονται στη διάρκεια της εγκυμοσύνης, οπότε από 200 γραμμ. που ζυγίζει συνήθως, μπορεί να φτάσει τα 300 - 600 γραμμ. Τις πρώτες 7 - 10 ημέρες μετά τον τοκετό παραμέ...
Θεέ μου, κοίτα εδώ στην Γη σε κάθε του κόσμου κλινική, σε κάθε κρεβάτι πόνου. Και τα πολλά ζητήσαμε, Θεέ μου, ξεχαστήκαμε κι εσένα λησμονήσαμε, συγχώρα μας Κύριε μου. Τώρα λοιπόν δώσε το φως, σε κάθε γιατρό, σε κάθε νοσοκόμα, να κάνουν τα καλύτερα, να βρουν την θεραπεία, να θεραπεύσουν ασθενείς, να πάνε όλοι στα σπίτια τους, υγιείς και αγαπημένοι. Σου ονομάζω Κύριε ονόματα, και Εσύ Θεράπευσε χιλιάδες. ............... ................ ................ ................ Αμήν. Αμήν. Αμήν. ✨📚✨
Ανθόμελο και άλλα.... Το ανθόμελο, όταν έχει συγκεκριμένα χαρακτηριστικά, παίρνει την ονομασία του φυτού από το οποίο προέρχεται. Ετσι έχουμε μέλι θυμαριού, πορτοκαλιάς, ερείκης, καστανιάς, βαμβακιού κ.ά. Το ίδιο συμβαίνει και με το μέλι μελιτωμάτων με δύο κύριες κατηγορίες: τo πευκόμελο και το μέλι ελάτου. Η... εξέλιξη : Κρυστάλλωση ή ζαχάρωση Η κρυστάλλωση ή ζαχάρωση, όπως συνηθίζουμε να τη λέμε, είναι μια φυσιολογική εξέλιξη για πολλά είδη μελιού κι αυτό δεν έχει καμία σχέση με την ποιότητα ή τη γνησιότητά του και φυσικά δεν επηρεάζεται η θρεπτική του αξία. Υπάρχουν μέλια που δεν κρυσταλλώνουν, όπως αυτά που προέρχονται από κωνοφόρα δέντρα (πεύκο, έλατο κ.ά.). Το θυμαρίσιο κρυσταλλώνει ύστερα από πολύ καιρό, ενώ το ανθόμελο πολύ γρήγορα. Εύκολα όμως ένα κρυσταλλωμένο μέλι επανέρχεται σε μπεν μαρί. (Βάζετε το βάζο σε μια κατσαρόλα με νερό που βράζει.) Νοθεύεται; Οχι εύκολαΤο μέλι είναι από τα ελάχιστα τρόφιμα που δεν νοθεύονται εύκολα. Αναμειγνύεται δύσκολα με νερό, γλυκόζη ή κάπο...
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου